Είναι ακόμα 33 χρονών η Μαρία Μενούνος, χτίζει όμως την καριέρα της στο εξωτερικό σιγά σιγά και δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να κάνει ένα «διάλειμμα», προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Γι’ αυτό και δημόσια δήλωσε πως θα καταψύξει τα ωάριά της ώστε να μπορέσει να κάνει παιδιά, έστω και σε μεγάλη ηλικία. Η Μαρία Μενούνος μετρά ήδη δέκα χρόνια σχέσης με τον σκηνοθέτη Κέβιν Άντεργκαρο, όμως δεν δείχνει ακόμη έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις της, παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μπορεί να γίνει μητέρα στο μέλλον αν το αποφασίσει, παγώνοντας τα ωάριά της!

«Είμαι 33 ετών και ξέρω ότι έχω μερικά χρόνια δουλειάς, τα οποία θέλω να εξαντλήσω και να κάνω μετά παιδιά», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δρ. Ντρου Πίνσκι, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια που εργάζεται στο κανάλι της Warner Bros, Extra.

Στη συνέχεια, η οικοδέσποινα προσκάλεσε στη σκηνή τους γονείς της Menounos, οι οποίοι έκπληκτοι την άκουσαν να τους λέει: «Θα παγώσω τα ωάριά μου. Αποφάσισα ότι θα κάνω παιδιά, αλλά για να είμαι ρεαλίστρια, επειδή δεν θα το κάνω σύντομα, θα παγώσω τα ωάριά μου, ώστε να μην έχω προβλήματα».