Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την t.v, ο Νίκος Παπαδάκης μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τα σχέδιά του και αποκαλύπτει τι έκανε τη χρονιά που πέρασε. «Ήταν ωραία αυτό το χρόνο που έλειπα από την τηλεόραση. Νομίζω ότι και ο κόσμος κι εμείς έχουμε ανάγκη να απέχουμε κάποια στιγμή από την τηλεόραση. Έκανα κάποια πράγματα δικά μου προσωπικά. Πιστεύω πάντως ότι μου έκανε καλό αυτή η αποχή, ξεκουράστηκα. Επίσης είδα με διαφορετικό μάτι κάποια γεγονότα και καταστάσεις που είχαν γίνει το χειμώνα που βρισκόμουν στο πρωινό του MEGA», είπε ο Ν. Παπαδάκης.
   
Μάλιστα δηλώνει ότι ήταν επιλογή του να ξεκουραστεί, αν και δεν είχε και καμιά καλή πρόταση για δουλειά.

«Ήταν επιλογή μου από τη στιγμή που δεν είχα κάποια πολύ καλή πρόταση όπως για παράδειγμα, εκείνη του πρωινού»!

«Όλοι αγχωνόμαστε γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει», λέει και προσθέτει: «Είχα την πολυτέλεια να μείνω ένα χρόνο εκτός. Το είχα ανάγκη, ξεκουράστηκα και το χάρηκα. Παραπάνω όμως όχι».

Όσο για το «Dancing on Ice» και τη συμμετοχή του σ’ αυτό;
«Συνάντησα τους υπεύθυνους του show, συζητήσαμε, απλώς εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η παρουσίαση από τη συμμετοχή», τονίζει.

Πάντως ο Ν. Παπαδάκης δε δίστασε να απαντήσει και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποια στιγμή της ζωής του σκέφτηκε να… μονάσει!
   
«Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε κάποια στιγμή η σκέψη να στραφώ προς την εκκλησία και τον μοναχισμό, αλλά δεν το έκανα», λέει .

Αλλά μη νομίζετε ότι αυτό το σκέφτηκε την περασμένη χρονιά που δεν είχε δουλειά.

«Πολύ παλιότερα. Δεν είχε να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, απλώς εμένα μου άρεσε πάρα πολύ να πηγαίνω σε μοναστήρια», εξομολογήθηκε.
Πηγή: star.gr