Άμα είσαι η Angelina Jolie και τα έχεις κάνει όλα ή σχεδόν όλα στη ζωή σου, τι άλλο σου μένει; Να μάθεις να οδηγείς και ένα αεροπλάνο! Επωφελήθηκε λοιπόν από την απουσία του Brad Pitt ο οποίος γυρίζει την ταινία «World War Z», πήρε για παρέα τον γιο της Maddox, τον έβαλε στο πίσω κάθισμα (είχε και το i-pad του για παρέα ο μικρός), ανέβηκε κι εκείνη στο μικρό αεροσκάφος, και… απογειώθηκε στην κυριολεξία!
   
Η 36χρονη σταρ έχει ήδη από το 2005 δίπλωμα πιλότου για μικρά αεροσκάφη. Ωστόσο χρειάζεται και λίγη πρακτική, γι΄αυτό και αποφάσισε να κάνει μερικά μαθήματα ακόμα στον ελεύθερο χρόνο της.

Πόσο στοιχίζουν τα ιδιαίτερα; 3.120 λίρες το μάθημα δίνει η Angie, που όχι μόνο δεν είχε άγχος και φόβο, αλλά πολύ το απολάμβανε.
   
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 36χρονη σταρ ήταν κατενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα. Δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο που έφτανε μέχρι τ΄αυτιά.

Αφού λοιπόν έκαναν τα τελευταία checks, Αngelina και Maddox πέταξαν στον αέρα. Η Angie στη θέση του πιλότου και ο δάσκαλος από δίπλα.

Πηγή: star.gr