Η Έλενα Παπαρίζου έκανε την επανεμφάνισή της το Σάββατο το βράδυ, μετά από πολύ καιρό που απουσίαζε στη Σουηδία. Η τραγουδίστρια πήγε να ακούσει το Γιώργο Μαζωνάκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Όμως, η Έλενα Παπαρίζου βγήκε έξω και την Κυριακή το βράδυ αλλά αυτή τη φορά το ραντεβού ήταν κρυφό και εκείνος που την περίμενε ήταν ο Τόνυ Μαυρίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Made in Star», Έλενα και Τόνυ συναντήθηκαν χθες το βράδυ σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Οι δυο τους μετά το τέλος της σχέσης τους δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν λίγες ημέρες του τηλεφώνησε η τραγουδίστρια και του ζήτησε να συναντηθούν.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει έρθει στην Ελλάδα από τις 19 Σεπτεμβρίου και μένει στο σπίτι μιας φίλης της, αφού το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύντροφό της είναι ερμητικά κλειστό. Το ζευγάρι μετά από σχεδόν 12 χρόνια μεγάλου έρωτα φαίνεται πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα, ενώ πολλοί λένε ότι ακόμα υπάρχουν πιθανότητες επανασύνδεσης.

Οι δυο τους μίλησαν για αρκετή ώρα, αν και στην αρχή επικρατούσε αμηχανία μεταξύ τους. Επίσης, οι φήμες κάνουν λόγο και για συνέχιση της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού η Έλενα δεν θέλει να χαλάσει μια πετυχημένη συνταγή. Οπότε είναι πολύ πιθανό ο Τόνυ Μαυρίδης να συνεχίσει να είναι ο παραγωγός της τραγουδίστριας. Ο χρόνος θα δείξει…