Ομορφη, ερωτική, εκρηκτική, ειλικρινής, παράφορη. Η Μαρία Koρινθίου είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις – αλλά η καλύτερη πλευρά της, είναι αυτή του παραδοσιακού θηλυκού, που υποτάσσεται μόνο στο αρσενικό του. Αυτή, την κρατάει μόνο για τον άντρα της. Την απόφαση να κάνετε παιδί την πήρατε μετά από σκέψη ή απλά προέκυψε;

Ήρθε ξαφνικά. Εκ των υστέρων όμως το να αποκτήσω παιδί και οικογένεια ήταν πολύ σοβαρό ζήτημα, ιδίως για μένα που είμαι άνθρωπος μεθοδικός και εγκεφαλικός! Είχα ζητήσει να μην μου μιλήσει κανείς για δύο εβδομάδες, ώστε να μπορέσω να πάρω μια απόφαση. Εκείνος όμως, βοήθησε να πάρω την απόφαση να κάνω οικογένεια. -αν δεν ήταν εκείνος δεν θα το έκανα. Η αγάπη μου για τον Γιάννη, το πόσο το ήθελε και η επιμονή του με έπεισαν. Αλλά ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πριν τον γνωρίσω δεν ήθελα σχέσεις, οικογένεια, παιδιά.

 

Όλο αυτό το δικό σου «πακέτο», πώς το αντιμετωπίζει ο Γιάννης;

(Γέλια) Νομίζεις ότι ο Γιάννης είναι «εύκολος» άνθρωπος; Πάντα έλεγα ότι αν υπάρξει κάποιος άνδρας στη ζωή μου-γιατί θεωρούσα πως δύσκολα θα ερωτευτώ- θα ήταν κάποιος που θα του έβγαζα το καπέλο. Θα ήταν πιο δυνατός από εμένα, θα πίστευε στον εαυτό του, θα ήταν άντρας με άλφα κεφαλαίο. Όλα αυτά είναι ο Γιάννης. Αλλά κι εκείνος είναι «δύσκολος». Απαιτητικός και χείμαρρος, σαν κι εμένα. Θεωρώ πως και εγώ και ο Γιάννης δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε με άλλους ανθρώπους δίπλα μας.

 

Είναι καρμική η σχέση σας;

Ναι. Όλα συνέβησαν για να βρεθούμε. Όταν τον είδα, γοητεύτηκα - κυρίως από την αλήθεια που έβγαζαν τα μάτια του. Με πολιόρκησε έντονα. Του έβγαλα βέβαια λίγο το λάδι, ώσπου είδα ότι δεν έπαιζε. Ηταν επίμονος και μου άρεσε αυτό. Με διεκδίκησε!

 

Πες αλήθεια : θα χώριζες τον Γιάννη αν ήταν άπιστος ;

Ναι. Είμαι τόσο απαιτητική από τον άνδρα μου, τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα μπορούσα να δεχτώ τίποτε άλλο. Δεν θα μπορούσα να ζω μ' αυτό! Απαιτώ από τον σύντροφό μου να μου συμπεριφέρεται όπως του συμπεριφέρομαι κι εγώ. Το ίδιο απαιτεί κι εκείνος από εμένα. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ζήσω μαζί του γνωρίζοντας ότι με έχει απατήσει – το ίδιο κι εκείνος, αν συνέβαινε το ανάποδο. Δεν συμβιβαζόμαστε εύκολα. Σαφέστατα και μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας και της καθημερινότητας θα κάνεις μικρούς συμβιβασμούς, όμως όχι στις αρχές σου. Ο σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αδιαπραγμάτευτος. Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσω μ' αυτό! Ποτέ!Πηγή: yupi.gr