Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου, η Μαρία Σταματέρη μιλάει στο περιοδικό «OK!» για την καινούρια απογευματινή γυναικοπαρέα του Star και –χωρίς περιστροφές– αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή. Ίσως γιατί, όπως λέει και η ίδια: «Είμαι μεγάλη για να κρύβω τις αλήθειες μου». Αισθάνθηκες καθόλου σαν «από δήμαρχος, κλητήρας» όταν πέρσι ήσουν κεντρική παρουσιάστρια και φέτος είσαι μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας;
Δεν έχω τέτοια προβλήματα εγώ. Καταρχήν είμαι δημοσιογράφος. Δεν δήλωσα ποτέ ότι ήμουν παρουσιάστρια. Ο δημοσιογράφος θέλει να δουλεύει, να κάνει καλά αυτό που του αναθέτουν και να το υποστηρίζει, χωρίς να χάνει την αξιοπρέπειά του. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και λέω «δόξα τω Θεώ» που είμαι από τις παρουσιάστριες που έχουν τηλεοπτική στέγη και συμμετέχω σε μια εκπομπή, της οποίας το κόνσεπτ βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στην Τατιάνα;
Τον τρόπο που δουλεύει. Είναι τρομερή επαγγελματίας. Αν έρθεις στο Star θα διαπιστώσεις ότι είναι στο γραφείο της από τις δέκα το πρωί και φεύγει αργά το απόγευμα. Επίσης, έχει τρομερό χιούμορ, διότι μόνο ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ θα μου ζητούσε να χορέψω.(Γελάει.) Ευτυχώς που έχω κάνει γύρω στα ογδόντα μπάνια αυτό το καλοκαίρι και είμαι κάπως γυμνασμένη, διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα τα είχα καταφέρει. Όταν μας έδειξε η χορογράφος τα βήματα, της είπα: «Γίνεται να καθίσω στον καναπέ και να σας βλέπω;».

Με ποια από τις υπόλοιπες τέσσερις θα μπορούσες να κάνεις παρέα;
Τη Σοφία Βόσσου και την Τατιάνα τις ξέρω και τις αγαπώ πολύ. Η Τζούλη Αγοράκη ήρθε τώρα στην παρέα μας και δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα καλά. Με αυτήν που κολλήσαμε αμέσως, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν από παλιά, είναι με τη Sunny Μπαλτζή. Αυτό το κορίτσι είναι θησαυρός. Όσο περνούν τα χρόνια, είναι δύσκολο να κάνεις καινούριους φίλους. Με τη Sunny, με το που είπαμε καλημέρα, ένιωθα ότι ταιριάζουμε. Έπρεπε να μας δεις τις προάλλες που πήγαμε στο Villa Mercedes. Εγώ με κλασικό ντύσιμο, όπως με ξέρεις, και η Sunny εντελώς ροκ. Μας κοιτούσε ο κόσμος και έλεγε: «Τι δουλειά έχουν αυτές οι δυο μαζί!». (Γελάει.) Με την Τατιάνα δε έγινε και το εξής φοβερό: Όταν δώσαμε τα χέρια, μου λέει: «Εγώ θα σας τα ξαναβρώ με τον Μαλέλη και θα γίνω και κουμπάρα!».

Θα τολμούσες να πεις σε μια συνέντευξη την ηλικία σου;
Ναι, γιατί όχι; Είμαι πενήντα! Δεν το έπαιξα ποτέ πιτσιρίκα. Έχω μια γεμάτη ζωή και δεν έχω κανένα άγχος να αποδείξω ότι είμαι πιο νέα ή πιο ωραία από μια γυναίκα της ηλικίας μου. Είμαι μεγάλη για να κρύβω τις αλήθειες μου.


πηγή: yupi.gr