Οι κόντρες διασήμων στο twitter αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο εντατικές. Τελευταία "χρυσή σελίδα" στη Βίβλο των ιντερνετικών τσακωμών η χθεσινή παρεξήγηση μεταξύ της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Καίτης Φίνου.
Ο χαμός ξεκίνησε όταν μια follower της Καίτης Φίνου της πόσταρε την... παρατήρηση ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει timeline, αφού μόνο η ίδια γράφει και δεν ακολουθεί κανέναν.

Η Καίτη Φίνου είπε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη καλοπροαίρετη (not) παρατήρηση τουιτάροντας "βίτσιο; πώς λέγεται αυτό;". Η απάντηση της Βίκυς ήταν θέμα δευτερολέπτων.

"Αυτό λέγεται σωστή αντίληψη περί ισότητας και δικαιοσύνης, και όχι βίτσιο. Για βίτσια ψάξε αλλού γλυκιά μου", "κελάηδησε" η Βίκυ για να απαντήσει άμεσα η απορημένη Καίτη: "Δεν κατάλαβα, πού κολλάει αυτό; Διαβάσατε τη συγκεκριμένη συζήτηση ή απομονώσατε το συγκεκριμένο;" ρώτησε στον πληθυντικό τη Βίκυ, η οποία ουδέποτε της ανταπάντησε.

Για να κλείσει την ωραία αυτή ιστορία, η Καίτη Φίνου "μονολόγησε" στη συνέχεια "ειλικρινά δεν ξέρω πώς έγινε ξαφνικά παρεξήγηση. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά, αλλά αν έχεις τη μύγα…".
Πηγή: cosmo.gr