Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV...Ο λόγος για τους Πέτρο Κωστόπουλο-Τζένη Μπαλατσινού που θα συμμετέχουν στο ίδιο talent show, το «Dancing on Ice». H Tζένη Μπαλατσινού θα δώσει έναν αέρα λάμψης στο show, αφού «έκλεισε» να βρίσκεται στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, ενώ ο σύζυγος Κωστόπουλος θα ενσωματωθεί στην κριτική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται μεταξύ άλλων από τον Αλέξη Κωστάλα και την Έλενα Παπαρίζου.

Και μπορεί η συμμετοχή του Πέτρου στο show να θεωρείται σίγουρη αφού τα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον «θείο Λάτσιο», οι υπογραφές όμως δεν έχουν πέσει ακόμη, καθώς ο εκδότης των life-style περιοδικών επιμένει μαζί με εκείνον να έρθει και το «Bράδυ» του στον ANT1.

Από την άλλη η Τζένη έχει «κλείσει» για τη θέση της παρουσιάστριας και έχει ήδη αρχίσει εντατικές πρόβες για να βγει στον αέρα ένα υπέρλαμπρο show.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τηλεκαυγάδες του επώνυμου ζευγαριού κατά τη διάρκεια τoυ βραδινού talent show θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή είναι η κύρια αιτία που ο Γιάννης Λάτσιος έβαλε τον Πέτρο στη συγκεκριμένη θέση. Γιατί αν μας πει ότι τον έβαλε για τις γνώσεις του πάνω στον χορό στον πάγο, θα τρελαθούμε τελείως...