Η Ελένη έκανε πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη και τα νούμερα τηλεθέασης αποδείχθηκαν υψηλά έως τώρα. Πως  είδαν, όμως, την προσπάθεια της οι πλέον έγκυροι τηλεκριτικοί; Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου
«Η Ελένη αυτή τη στιγμή ακόμα παραπαίει ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν της. Δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο από τις συνήθειες των δεκαπέντε χρόνων στην πρωινή ζώνη».

Νάνσυ Νικολαϊδου
«Η άλλοτε λαμπερή και βολεμένη στο πρωινό Ελένη ξεβολεύτηκε φέτος και δεν της άρεσε... Τα πράγματα βγήκαν για εκείνη από τον... αυτόματο και αίφνης καλείται να μας αποδείξει πως εξακολουθεί να έχει τηλεοπτικά αντανακλαστικά και πως μπορεί να βρίσκεται σε τηλεοπτική εγρήγορση».

Γρηγόρης Μελάς
«Έχοντας χάσει το στέμμα της “βασίλισσας της πρωινής ζώνης”, η Ελένη Μενεγάκη μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη που τα πράγματα –και οι αντίπαλοί της, βεβαίως βεβαίως– είναι πιο εύκολα».

Ντέπυ Γκολεμά
«Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, βρήκα πολύ συμπαθητική την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη. Δεν φοβήθηκε την αλλαγή της ώρας, αν και στην πρώτη εκπομπή της φάνηκε διστακτική, σαν να προσπαθούσε κι αυτή να δει προς τα πού θα πάει».

Τίνα Μεσσαροπούλου
«Η διάθεσή της ήταν μία από τα ίδια. Δεν είδα σ’ αυτήν τη λαχτάρα της πρεμιέρας, αλλά περισσότερο μια βαριεστημάρα που θα μπορούσε βέβαια να είναι και άγχος. Παίζει μόνη της ουσιαστικά, χωρίς αντίπαλο, οπότε θεωρώ ότι θα τα καταφέρει και σ’ αυτή τη ζώνη».

Αφροδίτη Γραμμέλη
«Η εικόνα δείχνει πως η όποια ανανέωση έγινε με ελαφρύ botox την ώρα που η εκπομπή χρειαζόταν ένα γερό lifting. Στα θετικά, η ανανέωση του πάνελ συνεργατών».Πηγή: yupi.gr