Σε ζούγκλα έχει μεταμορφωθεί πλέον η Αθήνα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Η αύξηση της βίας, της εγκληματικότητας και των ληστειών στις μέρες μας, μας έχει επηρεάσει όλους και μας έχει κάνει να εγκλωβιστούμε στην ίδια μας τη χώρα. Δεν μπορούμε να απολαύσουμε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ένα χαλαρό καφέ και να ζούμε ξέγνοιαστοι κι ανέμελοι. Τους ίδιους προβληματισμούς, φοβίες και ανασφάλειες έχει και Ευγενία Μανωλίδου. Μάλιστα, ο σύζυγός της και βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε σε ομιλία του στη Βουλή, πως η Ευγενία του είναι κλεισμένη στο σπίτι της, φοβούμενη για την ασφάλειά της!

«Ξέρετε ότι εγώ στο δικό μου σπίτι αναγκάστηκα και έβαλα συστήματα με φωτοκύτταρα έξω απ’ το σπίτι και πλέον η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι κλειδωμένοι μέσα με συναγερμό ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου; Νομίζετε ότι αυτό είναι πράξη πολιτικώς υποκινούμενη για να αμφισβητήσουμε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, αυτό νομίζετε; Αυτό φαντασιώνεστε στο Υπουργείο σας; Δεν ξέρετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Δεν έχετε ακόμα καταλάβει; Έχετε καταλάβει ότι φοβόμαστε να μένουμε στα σπίτια μας; Και νομίζετε ότι αυτό είναι «πολιτική κριτική»; Είναι η προσπάθειά μας να «εμποδίσουμε τις πολιτικές σας φιλοδοξίες», αυτό νομίζετε; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται. Φοβόμαστε! Και εσείς κ. Υπουργέ είστε ο πολιτικός υπεύθυνος να μας διώξει αυτό το φόβο...
Εμάς δεν μας αρέσει καθόλου η αυτοάμυνα. Εμείς πιστεύουμε στα οργανωμένα κράτη. Και τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα «κράτος Χρήστου Παπουτσή», όπου ο Υπουργός δεν έχει καταλάβει τι του γίνεται, εκεί αγαπητέ υπουργέ μου –πράγματι– υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου εάν θα είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου, να έχω τη καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι. Και θα υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος, επειδή θα φοβάμαι, να την χρησιμοποιήσω κιόλας!». Tάδε έφη o Mr. Μπουμπούκος.