Άστραψε και βρόντηξε η Ντέπυ Γκολεμά κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" ενώ πέταξε και τα "καρφάκια" της στην Ελεονώρα Μελέτη.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Weekend, η γνωστή τηλεκριτικός είπε: "Δεν μου αρέσει η εκπομπή γενικά. Δεν μου αρέσουν αυτές οι 5 σιτεμένες κυρίες. Είναι μια προσπάθεια να κάνεις την μπέμπα, η άλλη “πέρα βρέχει”… Δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι η σωστή. Το κόνσεπτ θα μπορούσε να είναι και καλό. Είναι μια εκπομπή που δεν θα χαλούσα το μεσημέρι μου για να την δω".

Όσο για την Ελεονώρα Μελέτη δε δίστασε να πει πως δεν είναι του κόσμου τούτου! "Πρώτον η Ελεονώρα Μελέτη με κάλεσε στην εκπομπή της για να πω και την είδηση. Είναι μια κοπέλα που γενικά με έχει μπερδέψει. Δεν είναι του κόσμου τούτου. Δεν έχει τίποτα η κοπέλα, απλώς δεν πολυκαταλαβαίνει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την αλλαγή ώρας της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε: "Παρακολούθησα τις 2 πρώτες εκπομπές, νομίζω δεν θα δυσκολευτεί να κάτσει στο μεσημέρι. Νομίζω είναι καλύτερα από το πρωί. Παίζει μόνη της αυτή τη στιγμή. Είναι σε ένα πεδίο που δεν έχει αντίπαλο".

"Κατ’ αρχήν δεν πιστεύω ότι είναι η τελευταία του χρονιά, εκτός αν έχουν εξασφαλίσει το μέλλον του παιδιού τους και οι άλλες δουλειές του Γιώργου πάνε καλά ασφαλώς έχει αυτό το δικαίωμα. Από όλα τα τρέιλερ που είδα της Φαίης και του Γιώργου ήταν το καλύτερο", τόνισε για το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα.


Πηγή: cosmo.gr