Μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό mou» και εν αναμονή της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στην εκπομπή της τους παρουσιαστές, και κυρίως τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.
Ποια είναι η γνώμη της για την πετυχημένη ομάδα του «Πρωινού mou» και την σύσταση της ομάδας του «Πρωινού ΑΝΤ1»; Η 41χρονη παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι και αυτό που είπε η Φαίη, που εγώ το βρίσκω πάρα πολύ σωστό, εμείς λέει, είμαστε πολύ δεμένοι, γιατί ήδη το κάνουμε ένα χρόνο, δηλαδή το’ χουμε βρει. Είναι αλλιώς όταν γνωρίζεσαι με νέα πρόσωπα, μέχρι να το βρεις, την τριβή μαζί τους, και να το κάνεις παρέα, και είναι αλλιώς να ξεκινάς με μια ομάδα έτοιμη που σου έχει δουλέψει πολύ καλά».

Ο συνεργάτης της εκπομπής Γρηγόρης Γκουντάρας για το «Πρωινό mou» ανέφερε ότι βρήκε την εκπομπή ακριβώς ίδια με πέρσι, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Γιατί ρε Γρηγόρη εμάς μας έβλεπαν δεκαοχτώ χρόνια, εμείς δεν πρέπει να τα λέμε αυτά».

 Η παρουσιάστρια σχολίασε επίσης παλιές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θέλει κάποια στιγμή να αφήσει το πρωινό: «Παιδιά ξεχνάτε πάντα και τα κανάλια έτσι; Ό,τι και να λέω εγώ ή να θέλω… Κι εγώ ήθελα να κάνω 100 χρόνια πρωινό. Άλλαξαν οι συνθήκες, τα δεδομένα, προσαρμόστηκα. Δηλαδή ό,τι και να λέμε τώρα για το τι θέλει ο καθένας… Μπορεί όντως ο Γιώργος (Λιάγκας) αν το είπε ότι εγώ δεν θα ήθελα να είμαι του χρόνου, να το εννοούσε, γιατί το αμφισβητούμε; Και να ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν παιζόταν να μην είναι αυτή τη στιγμή έτσι. Δεν το ξέρεις πως θα είναι τα πράγματα αργότερα».

Πηγή: Yupi.gr