Κωμικός σημαντικός, με πληθωρικό ταλέντο, ετοιμόλογος, καίριος και ακριβής μιλώντας σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του αποκαλύπτει πως έχει έναν γιο 21 ετών! Γεγονός που ο ίδιος έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς, όπως υποστηρίζει δεν του αρέσει να «πουλάει» την προσωπική του ζωή.

«Ναι, έχω έναν γιο που' ναι είκοσι ενός. Είναι φοιτητής, υπέροχο παιδί, με δυναμισμό και ευαισθησία και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν. Δεν τον έχετε δει γιατί δεν "πουλάω" την προσωπική μου ζωή- πόσω μάλλον του παιδιού μου», αποκαλύπτει ο Παύλος Χαϊκάλης στο ένθετο radar της εφημερίδας Έθνος.

Ο ηθοποιός λίγο πιο κάτω σχολιάζει όλους όσοι «πουλούν» την προσωπική τους ζωή και ύστερα γίνονται θέμα «κουτσομπολιού». «Εδώ ο κόσμος καίγεται και ασχολούνται με το τι κιλότα φόρεσε η τάδε και το μέγεθος του μορίου ενός τηλεοπτικού σταρ! Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, ασχολούμαστε με το περιτύλιγμα και το δήθεν. Αντί να αντισταθούμε, να καυτηριάσουμε τα κακώς κείμενα, να βάλουμε στη θέση τους όσους εγκληματούσαν εις βάρος μας, αφεθήκαμε στο εθνικό χόμπι μας, το κουτσομπολιό. Και ιδού πού φτάσαμε».
Πηγή: gossip-tv.gr