Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Λύρα. Το χαμόγελο στο πρόσωπό της τραγουδίστριας πάγωσε σήμερα το πρωί, όταν έμαθε ότι έφυγε από την ζωή ο πατριός της σε ηλικία 56 χρόνων. Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Τσιφτελής και η μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να δουν την τραγουδίστρια αλλά και την εγγόνα τους.

Ο Νίκος Τσεφτελής ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού είχε την Πέγκυ σαν παιδί του. Η τραγουδίστρια έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή και αυτό την έκανε να έχει άριστη σχέση με τον πατριό της, ο οποίος ήταν δίπλα της σε κάθε βήμα της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Τσιφτελής έπαθε ανεύρυσμα καθώς επέστρεφε από την Καβάλα όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους. Αύριο η Πέγκυ με ανάμεικτα συναισθήματα, θα επιστρέψει στο σπίτι της με το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να πει το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο που την μεγάλωσε, καθώς αύριο θα γίνει η κηδεία.Πηγή: gossip-tv.gr