Στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ο πρίγκιπας Harry για την εκπαίδευσή του σε ελικόπτερα Apachie. Ακόμη και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο νεαρός πρίγκιπας δεν σταματά να εντυπωσιάζει τις νεαρές, καθώς φαίνεται ότι ασκεί... έντονη γοητεία πάνω τους. Σε ξενοδοχείο όπου βρισκόταν μαζί με φίλους του, οι παρέες έπιναν και χόρευαν γύρω από την πισίνα. Όταν το πάρτι άναψε ένας νεαρός άρπαξε μία κοπέλα στα χέρια και έπεσε μαζί της στην πισίνα. Είναι η 23χρονη Lindsay Swagerty, που είχε έρθει στο πάρτι με μία καλή της φίλη και ξαφνικά ο άγνωστος άνδρας την έριξε μέσα στην πισίνα, ενώ ήταν ντυμένη και βαμμένη.

Όπως η ίδια δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, δεν διαμαρτυρήθηκε καθώς πέρναγε όμορφα. Ωστόσο, όταν βγήκε από την πισίνα με τα ωραία της ρούχα να είναι βρεγμένα και να κολλούν πάνω της, την πλησίασε ο πρίγκιπας Harry και την τύλιξε με μία πετσέτα για να μην κρυώσει.

"Ήταν πολύ τζέντλεμαν!" είπε η Lindsay, η οποία συναντήθηκε με τον πρίγκιπα και την παρέα του και το επόμενο βράδυ, πίνοντας ποτά και κάνοντας παρέα. "Είναι ίσως ο πιο γοητευτικός άντρας που θα γνωρίσω ποτέ!", ανέφερε η 23χρονη, σύμφωνα με τη Sun.Πηγή: real.gr