Μπορεί οι Brangelina να είσαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, όμως φροντίζουν σε κάθε χώρα που πάνε να έχουν κι ένα… «σπιτάκι» για να βάλουν μέσα και τη μεγάλη φαμίλια τους και να μην τους φάνε τα ξενοδοχεία. Ένας πύργος στη Σκοτία, μια βιλάρα στο Hollywood, ένα παλατάκι στο Μαλιμπού και όχι μόνο!

Και επειδή τα σπίτια θέλουν και πολύ συντήρηση και οι καιροί είναι δύσκολοι, είπε το ζεύγος να πουλήσει κανένα, έτσι για να ξαλαφρώσει.

Έτσι έβαλε πωλητήριο στην 4.100 τ.μ. έπαυλή του που έχει στο Μαλιμπού για 13,75 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια βίλα με απίστευτη θέα στον ωκεανό που χαρακτηρίζεται από minimal διακοσμητικές γραμμές και επιρροές από τη δεκαετία του ’70.

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο διαφορετικά σπίτια που διαθέτουν πισίνα βεβαίως, βεβαίως, ένα γήπεδο τένις και τεράστιους κήπους. Επίσης, οι Brangelina είχαν δική τους ιδιωτική παραλία και μια ολόδική τους ιδιωτική λεωφόρο που καταλήγει στη λεωφόρο Pacific Coast.

Το κυρίως σπίτι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τέσσερα μπάνια, μια τεράστια κουζίνα για να χωράει όλη οικογένεια με inox συσκευές, ξύλινα πατώματα από μπαμπού, τρία τζάκια και ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.

Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα ο Brad και η Angelina το ανακαίνισαν και έχτισαν έναν ακόμα όροφο, τηρώντας πιστά τους κανόνες της… πράσινης αρχιτεκτονικής.

Αυτό όμως που κάνει το παλατάκι των Brangelina να ξεχωρίζει είναι οι τεράστιες τζαμαρίες που το κλείνουν περιμετρικά και επιτρέπουν την ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό, από όπου κι αν κάθεται κανείς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του χλιδάτου σπιτιού τους:


πηγή: star.gr