Αυτό το κοριτσάκι σίγουρα δεν είναι όπως τα άλλα. Από τη μια η σινιέ γκαρνταρόμπα και τα τακούνια, από την άλλη η 21η θέση που κέρδισε στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες "γυναίκες" στον πλανήτη, η Σούρι Κρουζ δεν είναι αυτό που λες ένα απλό 5χρονο παιδάκι. Ο Τομ Κρουζ δωρίζει πανάκριβα κοσμήματα στην κόρη του, αλλά δεν αφήνει την αγαπημένη του Κέιτι παραπονεμένη. Ευτυχώς...

Μέχρι τώρα "υπεύθυνη" για όλη αυτή την κατάσταση θεωρείτο η μαμά Κέιτι Χολμς , αλλά όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, και ο μπαμπάς δεν πάει πίσω!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Life & Style" ο Τομ Κρουζ φροντίζει από τώρα να κάνει… προίκα στην κορούλα του και της αγοράζει πανάκριβα κοσμήματα.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Κρουζ έχει ήδη ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε κοσμήματα παντός είδους –από πολύτιμους λίθους μέχρι κομμάτια βίντατζ- τα οποία κρατά για να δώσει στη Σούρι όταν μεγαλώσει.

Και για όσες βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, το περιοδικό συμπληρώνει ότι ο Τομ δεν είναι τόσο γενναιόδωρος μόνο με την κόρη του. Τόσο η αγαπημένη του Κέιτι, όσο και η μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλα γίνονται συχνά αποδέκτες ξεχωριστών δώρων αξίας από τον 49χρονο σούπερ σταρ.

Πηγή: womenonly.gr


TAGS