Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε το FBI για την ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών διάσημων κυριών στο Ίντερνετ. Μετά την καταγγελία της Scarlett Johansson, οι έρευνες εντάθηκαν και χθες η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στη Φλόριδα που θεωρείται υπεύθυνος για χάκινγκ στις διευθύνσεις email των Christina Aguilera, Scarlett Johansson και Mila Kunis.

Αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει την ποινή κάθειρξης 121 χρόνων! Δεν έγινε γνωστό αν απαίτησε υπεράσπιση από δικηγόρο αμέσως. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 35χρονος άνδρας ευθύνεται για την κλοπή φωτογραφικού υλικού από το κινητό της Scarlett Johansson.

Ο ίδιος μετά προσέφερε σε sites στο διαδίκτυο τις κλεμμένες φωτογραφίες έναντι αδράς αμοιβής, αλλά δεν υπάρχει απόδειξη ότι κάποιο απ’ όλα επωφελήθηκε της προσφοράς του χάκερ.

Περισσότερα από 50 άτομα έχουν υποστεί κλοπή φωτογραφιών τους τόσο από τα κινητά όσο και από τους υπολογιστές τους. Υπάρχουν κάποιοι άσημοι, αλλά σύμφωνα με τις Αρχές υπάρχουν αρκετοί διάσημοι που ωστόσο δεν θέλησαν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL