«Στα πατώματα έχω πέσει», αποκαλύπτει η Άννα Βίσση μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για ακραίες καταστάσεις στον έρωτα! «Νομίζω ότι οι φίλοι μου με λυπούνται πάρα πολύ στα γκομενικά. Βλέπουν μια γυναίκα που είναι τόσο σίγουρη σε όλα τα άλλα, και δεν μπορούν να ερμηνεύσουν την αντίδρασή μου σε αυτό. Μου λένε, «μα είναι δυνατόν μωρέ Άννα, εσύ; Η Άννα Βίσση μας τα λέει αυτά;» Παθαίνω εκεί μια κρίση και ουρλιάζω. «Δεν είμαι η Άννα Βίσση. Ποια είναι αυτή; Ποιος την υπολογίζει αυτή; Εγώ θέλω αυτόν τον άντρα τώρα, μην μου τα πρήζετε με τη Βίσση».

Ξέρεις κάτι όμως; Ευτυχώς. Γιατί αυτό μου δείχνει ότι δεν έχω μπει στο τριπάκι του να παίζω κάποιον ρόλο, και συνεχίζω να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος», εξομολογείται ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως έχει ανασφάλειες.

«Ανά περιόδους έχω ανασφάλειες. Η τελευταία φόρα που το ένιωσα ήταν μια περίεργη φάση που είχε τύχει να έχω σχέσεις με νεότερους άνδρες», συνεχίζει στο περιοδικό Down Town. Πέρασε φάση ανασφάλειας με την ηλικία της και τολμά να αποκαλύψει πως όλο αυτό κόντεψε να την οδηγήσει στην κατάθλιψη.

«Έχω περάσει φάσεις που φλέρταρα με την κατάθλιψη», εξομολογείται, «Μετά τα 50, από τη φύση η κατάθλιψη φλερτάρει πολύ τη γυναίκα. Αλλά το ορθολόγισα το πράγμα, το είδα ψύχραιμα και το ξεπέρασα. Θα μπορούσα να έχω πέσει σε βαριά κατάθλιψη».