Πολύ μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο Star με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη, Μέχρι στιγμής ούτε το Made In Star αλλά ούτε και το "Μίλα" έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τον ισχυρό ανταγωνισμό. Οι τελευταίες πληροφορίες από το κανάλι της Κηφισιάς αναφέρουν πως η σκέψη να μεταφερθεί η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, εγκαταλείφθηκε αμέσως καθώς η 33χρονη παρουσιάστρια είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν σκόπευε να αλλάξει ζώνη. Αντιθέτως η Τατιάνα Στεφανίδου, δείχνει θετική στην ιδέα μετακίνησης του "Μίλα" στη θέση του Made In Star, καθώς πολλοί θεωρούν ότι θα μπορέσει να "κλέψει" νούμερα από την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αποκαλύπτουν συνάδελφοί της, τις τελευταίες μέρες η Τατιάνα είναι ιδιαίτερα αγχωμένη καθώς το concept με τις τέσσερις κυρίες στο πλατό δεν αποδίδει και σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει ύφος η εκπομπή- ήδη παρακολουθήσαμε τις πρώτες τονωτικές ενέσεις. Από την άλλη μεριά, κάποιοι την κατηγορούν πως έχασε πολύ νωρίς την ψυχραιμία της και δεν υποστήριξε όσο έπρεπε τη νέα της πρόταση, επηρεασμένη από τους δείκτες της AGB.

Προς το παρόν όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, χωρίς ακόμα να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις.
Πηγή: yupi.gr