Το παρασκήνιο του χωρισμού Αλεξιάδη- Αγούδημου


Η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο Νίκος Αγούδημος γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν στα μέσα Ιουλίου. Το ευχάριστο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του ζευγαριού στην περιοχή Paradiso, κοντά στη λίμνη Λουγκάνο, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο 2012. Η Νάνσυ μάλιστα, είχε παραμερίσει όλο αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά της όνειρα και είχε αφοσιωθεί στη σχέση της με τον Νίκο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και άντεχε σε όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Φαίνεται όμως, πως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά...

Στενός φίλος του ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα,Real Life: «Ξεχάστε τα κουφέτα, ξεχάστε τη μόνιμη εγκατάσταση της Νάνσυς στην Ελβετία ως κυρίας Αγούδημου, ξεχάστε πως κάποτε είχαν σχέση... Τώρα πια εκείνη θα επιστρέψει στην παλιά της καθημερινότητα, ενώ εκείνος εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί και πάλι στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί η Νάνσυ να ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας -είχε μάλιστα ενημερώσει και την οικογένειά της για αυτό- ο Νίκος όμως, φαίνεται πως δεν είχε στα άμεσα σχέδιά του κάτι τέτοιο.


Πηγή: real/gossip-tv.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο