Ένα γράμμα που άφησε η Σίσσυ Χρηστίδου στους παρουσιαστές της εκπομπής «Μες την καλή χαρά», έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της «Πρωινής Μελέτης» το πρωί της Δευτέρας.
Η 31χρονη παρουσιάστρια, που για τρία ολόκληρα χρόνια ήταν μέλος της παρέας της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την υπέροχη συνεργασία που είχαν, αφήνοντάς τους ένα γράμμα:

«Μπορεί να φεύγει από εδώ το σώμα μου, αλλά ένα κομμάτι της ψυχής μου θα ανήκει πάντα εδώ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτά τα τρία υπέροχα, μαγικά και κυρίως ανέμελα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τα όμορφα και τα άσχημα, για τα εύκολα και τα δύσκολα που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ, γιατί με βοηθήσατε να είμαι χαρούμενη κι έτσι να μπορώ να μεγαλώνω ένα χαρούμενο παιδί. Σας ευχαριστώ γιατί με πιστέψατε, με στηρίξατε, με αντέξατε. Σας αγαπώ πολύ και όταν δεν θα με θέλετε, εγώ πάλι εκεί θα είμαι. Φιλιά!» έγραψε.

Υ.Γ.: Λίγο κωμικοτραγική μας φαίνεται Σίσσυ η αρχή του γράμματός σου αλλά μάλλον αυτός είναι ο δικός σου τρόπος έκφρασης. Τώρα γιατί επέλεξες να αφήσεις το «συγκινητικό ραβασάκι» λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής σου... Πάντως όχι για να συγκινήσεις τους παραλήπτες του. Καλή αρχή στο «Πρωινό ANT1»!