Την πρεμιέρα του «Πρωινό ΑΝΤ1» σχολίασε σήμερα, μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η 41χρονη παρουσιάστρια δήλωσε πώς αισθάνεται παρακολουθώντας την πρωινή ζώνη από το σπίτι της και αποκάλυψε τι την είχε συμβουλεύσει ο Γιάννης Λάτσιος, όσο ήταν παντρεμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε τα ανάμικτα συναισθήματά της, παρακολουθώντας σήμερα το πρωί τις πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1. Η ίδια, δεν ανήκει πλέον στην πρωινή ζώνη και αυτό, όπως φαίνεται, θα της πάρει πολύ καιρό να το συνηθίσει. «Πόσο παράξενο μου φάνηκε... Τους έβλεπα και κόντευα να μπω μες στη μέση να μιλήσω» σχολίασε η 41χρονη παρουσιάστρια και προσέθεσε «Δεν ξέρω αν θα το έχω συνηθίσει αυτό μέχρι να σταματήσω την τηλεόραση».

Η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για το «Πρωινό Μου» και το «Πρωινό ΑΝΤ1» σχολίασε πως ξέρει πολύ καλά το συναίσθημα αυτού του ανταγωνισμού, ενώ αποκάλυψε τι την είχε συμβουλεύσει πριν από χρόνια ο Γιάννης Λάτσιος: «Αυτό που μου έλεγε ο Γιάννης ο Λάτσιος, όταν ήμασταν παντρεμένοι ήταν: "Όσο οι άλλοι κάνουν αυτό που κάνεις κι εσύ, να μη σε πειράζει. Όταν δεις ότι οι άλλοι αλλάξουν τη συνταγή, τότε να ανησυχήσεις"».

Πηγή: yupi.gr