Συνεχίζει να έρχεται πρώτο σε νούμερα το «Πρωινό Αnt1», αφού και χθες σημείωσε 30,3%, αφήνοντας δεύτερο και καταϊδρωμένο το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού με 20,7%. Όσο πιο πολύ πέφτουν τα νούμερα, τόσο περισσότερο Φαίη και Γιώργος φέρνουν στο προσκήνιο την προσωπική τους ζωή, με on air καυγαδάκια και έντονο παρασκήνιο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Λάτσιος σκάει χαμόγελα γιατί βλέπει πως το πάντρεμα ενημέρωσης-ψυχαγωγίας σε ένα ενιαίο πρωινό, φέρνει αποτέλεσμα.

Και μέσα σε όλο αυτόν τον τηλεοπτικό πανικό, η Ελένη Μενεγάκη τραβάει από τα μαλλιά θέματα προκειμένου να
τα παρουσιάσει με έναν διαφορετικό τρόπο, απ΄ ότι αυτά παρουσιάστηκαν στις πρωινές εκπομπές.

Άφησε στην άκρη το κομψό ντύσιμο και άρχισε να ντύνεται πιο casual, για να δείξει μες στο πνεύμα των ημερών λιτότητας που ζούμε, ενώ τα ερωτικά υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν στην εκπομπή της.

Ενίσχυσε τον ρόλο του συνεργάτη της Άλεξ Κάβδα, αφού βλέπει ότι αρχίζει και γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό που την παρακολουθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις συσκέψεις για την εκπομπή επικρατεί έντονος εκνευρισμός για τη θεματολογία της επόμενης ημέρας.

Η ωραία Ελένη μπορεί να άλλαξε ζώνη, αλλά συνεχίζει και χάνει από τα πρωινάδικα αφού της «καίνε» τα μεσημεριανά της θέματα, αφήνοντάς την σε κατάσταση πανικού.

Φ.Π.