Ένα αποτυχημένο ραντεβού που έχει βιώσει περιέγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», το πρωί της Πέμπτης.
Με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που είχε φτιάξει ο Παύλος Σταματόπουλος για τα πέντε πιο αποτυχημένα ραντεβού της Ναταλίας Γερμανού, η Κατερίνα Ζαρίφη βρήκε την ευκαιρία να διηγηθεί ένα αστείο περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν στην ίδια:

 «Υπάρχουν και χειρότερα ραντεβού από αυτά της Ναταλίας. Έχω βγει εγώ ραντεβού με έναν άνθρωπο σοβαρό, που φορούσε κουστούμι. Μόλις τον είδα συγκινήθηκα γιατί είπα πως ο πατέρας μου θα δει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Κουβαλούσε χαρτοφύλακα. Και λέω “εντάξει, έχω πιάσει την καλή τώρα! Είναι executive!”.  Μου είχε πει ότι δουλεύει σε εταιρεία. Πάμε λοιπόν στο εστιατόριο και ανοίγει το χαρτοφύλακα. Και τι έβγαλε από μέσα; Είχε μέσα το δικό του σερβίτσιο, με το δικό του ποτήρι και πιρούνι» είπε γελώντας η παρουσιάστρια και παρέσυρε σε δυνατά γέλια όλους τους συνεργάτες της.

 
Όταν τη ρώτησαν τι πρόβλημα είχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος, απάντησε: «Είχε μικροβιοφοβία και δεν έτρωγε στο εστιατόριο από τα πράγματα που είχαν αυτοί εκεί!». «Και ποια ήταν η αντίδρασή σου; Τι έκανες μετά;» την ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου.  «Σηκώθηκα κι έφυγα! Εγώ νηστική! Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα!» είπε και ξέσπασαν σε ακόμα δυνατότερα γέλια.

Πηγή: Yupi.gr