Στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, καλεσμένη, το πρωί του Σαββάτου.
Για την τελευταία εμφάνισή της στο Dancing With The Stars, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν σαν να το προκάλεσα. Με είχε πιάσει μια ηττοπάθεια» ενώ τόνισε πως για να έχει τη συγκεκριμένη απόδοση στο σόου, έκανε κάθε μέρα 5 ώρες πρόβα.

Σχολιάζοντας την κρίση στην τηλεόραση και τον περιορισμό των τηλεοπτικών παραγωγών είπε: «Φυσικά και στεναχωριέμαι. Μου λείπει η τηλεόραση πάρα πολύ» ενώ τόνισε: «Δεν σημαίνει πως με μικρότερο budget ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό».

Για την απήχηση που έχουν τον τελευταίο καιρό οι θεατρικές παραγωγές εν αντιθέσει με τις τηλεοπτικές, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε: «Έχεις ανάγκη να πας μπροστά, είναι η ανάγκη της δημιουργίας. Για εμάς ευτυχώς υπάρχει το θέατρο» αν και τόνισε πως και αυτή η ακμή θα υπάρχει, όσο ο κόσμος έχει ακόμα χρήματα: «Δεν νομίζω ο κόσμος να προτιμήσει το θέατρο από το να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ. Αν υποθέσουμε πως αυτό που περνάμε είναι κάτι σαν πόλεμος, χρειάζεται η τέχνη».

Βέβαια, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Πρέπει να λες την αλήθεια. Όταν το είπα δεν περίμενα ότι θα πουν “πώς το πες αυτό”. […][ Μία γυναίκα αν απατήσει, σημαίνει πιο πολύ το τέλος της σχέσης. Ένας άντρας μπορεί να πει “έκανα αυτήν την βλακεία”». Η ίδια όμως θα έδινε τόπο στην οργή; «Συγχωρώ την απιστία. Για μία τέτοια στιγμή αδυναμίας, κάποιες φορές θα τον συγχωρέσω γιατί ενδεχομένως να νιώθω ότι είναι ο άνθρωπός μου και δεν θέλω να τον χάσω. Δεν έχω παρακολουθήσει, έχω ψάξει όμως σκουπίδια. Η ζήλεια είναι πολύ άσχημο συναίσθημα, τρώει τις δικές σου σάρκες».


Πηγή: yupi.gr