Αποφεύγει τις συνεντεύξεις, τα κοσμικά πάρτι, τις δημόσιες εμφανίσεις. Η Τάνια μιλάει μόνο όταν εκείνη το θέλει. Και όταν το κάνει, δεν κρατάει μυστικά. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που απέκτησες τις δύο σου κόρες, Μαρίνα και Τζένη;
Απίστευτα πολύ, προς το καλύτερο! Τώρα έχω ένα πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς στη ζωή μου: την απόλυτη αγάπη που δεν φεύγει ποτέ. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο – ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έκανα σε μικρή ηλικία τα παιδιά μου, ότι μεγάλωσα μαζί τους. Βλέπω άλλες κοπέλες που, όταν αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί, δυσκολεύτηκαν, αφού δεν το έκαναν όταν έπρεπε και κυνήγησαν την καριέρα τους.

Δεν είσαι αυστηρή μαζί τους;
Μόνο σε πρακτικά θέματα. Δηλαδή, αν πάνε να βγουν έξω, θα τους υπενθυμίσω να πάρουν μια ζακέτα. Να, σε τέτοια ψιλοεπεμβαίνω. Τα υπόλοιπα τα λύνουμε με συζήτηση.

Σου λείπει η συντροφικότητα;
Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Προς το παρόν, δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Κάποια στιγμή, όμως, θα μου λείψει. Από την άλλη, όσο περνάει ο καιρός και αρχίζω να κοσκινίζω τα πράγματα, νιώθω πως έχω κλείσει κάποιους κύκλους πια. Δηλαδή, δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Δεν ξέρω αν στο μέλλον βρεθεί ένας άνθρωπος που θα με συγκινήσει τόσο ώστε να το ξανακάνω, αλλά τώρα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι στη ζωή μου.
 
Ούτε τρίτο παιδί θα ήθελες;
Είσαι στα καλά σου; Έχω δύο υπέροχες κόρες, είμαι μια χαρά και, από την άλλη, ασχολούμαι με το Χαμόγελο του Παιδιού, οπότε έχω καλύψει και αυτό το θέμα στη ζωή μου.

Πηγή: yupi.gr/People