Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στο περιοδικό «Εικόνες» η Νατάσα Θεοδωρίδου στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εξέλιξη που είχε η καριέρα της μέσα στο χρόνο, στην επιτυχημένη συνεργασία της με την Μαρινέλλα αλλά και τη Νανά Μούσχουρη, αλλά και στην καθημερινότητά της και το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

 Η 41χρονη τραγουδίστρια σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν, εφόσον έχει ήδη δύο κόρες, θα ήθελε ν’ αποκτήσει και ένα γιο, απάντησε: «Ναι βέβαια, πολύ θα το ήθελα. Το λέω από πέρυσι αυτό. Λέτε να το πάρω απόφαση; Όταν έχεις δύο παιδιά από δύο γάμους και έχουν μεγαλώσει, αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι μεγάλη και αποχαιρετώ τη ζωή. Είμαι ενεργή και γιατί όχι, να δοκιμάσω μια τρίτη φορά να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια. Αγαπώ πολύ την οικογένεια. Γι’ αυτό και το προσπάθησα αλλά δεν το κατάφερα. Δεν θέλω να είμαι μόνη μου.»

Όσο για τις ανασφάλειες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί μέσα της με το πέρασμα του χρόνου, σχολίασε: «Λέω πως έτσι είμαι και δε μπορώ να γίνω μια άλλη. Κι  επειδή οι ανασφάλειες των γυναικών προέρχονται από τους άντρες, γι’ αυτούς  προσπαθούμε να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε, λέω πως ο άντρας που με πλησιάζει είναι για μένα έτσι όπως είμαι. Γιατί να νιώσω ανασφάλεια αν έχω παραπάνω ρυτίδες; Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος του καλού ανθρώπου, και όχι αντίπαλος της γυναίκας. Δεν έχω καμία ανασφάλεια για το πώς περνάει ο χρόνος από πάνω μου.»

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως σήμερα, Δευτέρα, η γνωστή τραγουδίστρια γιορτάζει τα 41α της γενέθλια!

 Πηγή: yupi.gr