Άλλη μια περίπτωση που επιβεβαιώνει το ρητό «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει». Ο συγκεκριμένος νεαρός που βλέπετε στη φωτογραφία και πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική ταινία είναι γιος πασίγνωστου ηθοποιού με μεγάλη καριέρα. Μέχρι τώρα, βέβαια, η ενασχόληση του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου - για τον οποίο γίνεται λόγος - με την υποκριτική ήταν άγνωστη. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του showtime-cy, η πρώτη ταινία του γιου του Αντώνη Καφετζόπουλου, είναι γεγονός! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Καφετζόπουλος, ο γιος του σπουδαίου ηθοποιού πρωταγωνιστεί στη ταινία μεγάλου μήκους του Στέλιου Καμμίτση με τίτλο «Κωλόπαιδα».

Η εν λόγω ταινία έχει ήδη προβληθεί στο διεθνές φεστιβάλ της Αθήνας - νύχτες πρεμιέρας, ενώ το τραγούδι στο trailer ερμηνεύει ο κύπριος τραγουδιστής πρώην X FACTOR Νικόλας Μεταχάς. Επίσης, για την συγκεκριμένη ταινία έδωσε τη φωνή του και ο κύπριος νικητής Σταύρος Μιχαλάκος.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε τώρα είναι αν ο γιος θα αποδειχθεί τόσο ταλαντούχος όσο ο επώνυμος πατέρας του αλλά και η γοητευτική μητέρα του και επίσης ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου.