Η παρουσιάστρια που σήμερα ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια, έκανε μια προσωπική εκμυστήρευση στο πλατό της εκπομπής. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, της παρουσίασε μια έρευνα με θέμα «εννέα κινήσεις του που θα σου αποκαλύψουν στο πρώτο ραντεβού αν σε θέλει». 

Εκεί λοιπόν που ο συνεργάτης της άρχισε να της απαριθμεί ένα ένα τα βήματα, η Ελένη Μενεγάκη κόλλησε στο πρώτο βήμα που έλεγε τα εξής: «Σε βάζει να καθίσεις με την πλάτη στον τοίχο».  

Αυτό άκουσε και η Ελένη, τον διέκοψε και τον ρώτησε: «με την πλάτη στον τοίχο; Κάτσε ρε συ, αν κάτσω με την πλάτη στον τοίχο, τότε θα με βλέπει όλο το μαγαζί. Και θα τους βλέπω και εγώ. Και αν δω κάτι που να μ΄αρέσει;»
 
«Θα σε απομονώσω», της απαντά ο Γκουντάρας. «Δεν με απομονώνεις έτσι, με απομονώνεις αν εγώ κοιτάζω τον τοίχο», του ανταπαντά η Ελένη, και τότε είναι που της σκάσει η φλασιά από το παρελθόν!  

«Παλιά, το είχα ζήσει κι αυτό. Είχα έναν φίλο μου, ο οποίος με έβαζε να κοιτάω πάντα το ντουβάρι», περιέγραψε η Ελένη, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «μαύρη», αφού κάθε φορά που έβγαινε με τον εν λόγω πρώην έβλεπε ΜΟΝΟ τοίχο!  
 

 

πηγή: zappit.gr