Εδώ και ενάμιση χρόνο ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μάλιστα από το καλοκαίρι η Υβόννη έχει μετακομίσει στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα και ζουν κανονικά σαν παντρεμένοι, αλλά δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου! Ποιοι είναι όμως οι λόγοι της καθυστέρησης, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει παραδεχθεί πως θέλει να κάνει οικογένεια;

Ο Αντώνης λοιπόν, αντιμετωπίζει ακόμα σοβαρά οικονομικά προβλήματα σύμφωνα με το περιοδικό OK και εξακολουθεί κάθε μήνα να δίνει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να καλύψει τα χρέη του Ηρακλή. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τη διαμάχη με την πρώην εταιρεία του τη SONY, που όπως τονίζει το περιοδικό προσπαθεί να τη διευθετήσει εξωδικαστικά για να κλείσει και αυτό το μέτωπο.

Άρα, το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι οι γάμοι και τα κουφέτα. «Η Υβόννη μπήκε στη ζωή μου στη χειρότερή μου φάση. Η προηγούμενή μου σχέση δεν βίωσε σχεδόν καθόλου τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα, δεν πέρασε καθόλου μαζί μου αυτά που πέρασα τον τελευταίο καιρό. Όλο το “πακέτο” δυστυχώς το έχει φάει η Υβόννη. Το ότι είναι διαρκώς δίπλα μου, μου δίνει δύναμη», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στο Έθνος της Κυριακής.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην πλατεία Κολωνακίου, την οποία επέλεξε για την απογευματινή έξοδό του. Σχετικές φωτογραφίες του ζευγαριού από την έξοδό του στο Κολονάκι μπορείτε να δείτε παρακάτω: