Μια κοινή τους εμφάνιση που απαθανατίστηκε από φωτογράφους πριν λίγο καιρό πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός για πρώτη φορά μιλάει για το αν είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό ηθοποιό. «Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που θαυμάζω και εκτιμώ για το ταλέντο του, για όλα αυτά που προσφέρει στην τέχνη και ελπίζω να μας δώσει περισσότερα», δηλώνει.

Εκείνα που την γοητεύουν σε εκείνον; «Είναι πάρα πολλά. Καταρχήν είναι η προσωπικότητά του, η πορεία και όλα αυτά που έχει προσφέρει στο θέατρο και σε προσωπικό επίπεδο η συμπεριφορά του. Είναι ένας πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα γλυκός, ευγενικός και δοτικός άνθρωπος».

Είναι όμως ζευγάρι; «Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά», απαντά στο περιοδικό ΟΚ. Όσο για το αν βρήκε το άλλο της μισό λέει: «Δεν πιστεύω στον όρο “άλλο μισό”. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος οφείλει αν φέρει ολόκληρο τον εαυτό του σε μια σχέση».