Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ" έδωσε η Αγγελική Νικολούλη και μίλησε για το Alter αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να μετακομίζει τηλεοπτικά. Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alterείπε «Η περιπέτεια συνεχίζεται για όλους μας που εργαζόμαστε εκεί. Συμπληρώσαμε έναν χρόνο με πολλά προβλήματα, σκαμπανεβάσματα, όπου τη μία το κανάλι άνοιγε και την άλλη έκλεινε, τη μια πληρωνόμασταν και την αλλά δεν πληρωνόμασταν και την άλλη δεν πληρωνόμασταν. Το πρόβλημα διαιωνίζεται, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι θα δούμε φως στο τούνελ του Alter, γι ΄αυτό και παλεύουμε. Θέλω να πιστεύω ότι τον Ιανουάριου και μετά θα ισορροπήσει η κατάσταση και από κει και πέρα το κανάλι θα πάρει τον δρόμο του.

Με ρωτούν πολλοί γιατί δεν φεύγω, από την στιγμή που τα προβλήματα εμφανέστατα και δεν αρκεί μόνο η καλή προσπάθεια από τους παρουσιαστές, αλλά και όλους τους εργαζόμενους. Για μένα ίσως να είναι και πρόκληση αυτό το πράγμα. Πιάσαμε πιάτο; Ωραία! Ευκαιρία να εκτοξευθούμε και πάλι στην επιφάνεια. Σίγουρα, η χρονική συγκυρία δεν είναι κατάλληλη. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί. Όσοι εργαζόμαστε εκεί έχουμε θετική διάθεση να τα παραμερίσουμε όλα, αλλά φοβάμαι ότι δεν αρκεί μόνο αυτή. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι αν δεν βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη δεν γίνεται τίποτα.»

Το καλοκαίρι ακουγόταν έντονα ότι σας φλέρταραν τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ALPHA για να σας εντάξουν στο δυναμικό τους. Θα τολμούσατε μια μεταγραφή;

«Το λες, λες και είμαι καμία " πολύφερνη νύφη". Εγώ δεν ενδίδω σε τέτοιου είδους φλέρτ, ούτε πότε έχω δηλώσει τι συζήτησα ή τι μπορεί να είχα. Αυτό που ισχύει και το έχω αποδεχτεί είναι πως σε φιλικό επίπεδο έκανα μια βόλτα από όλα τα μαγαζιά για να δω τι επικρατεί στον χώρο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι δύσκολοι καιροί για "πρίγκιπες και βασίλισσες" στην τηλεόραση. Έχουν παρέλθει οι εποχές που τα κανάλια σου έστρωσαν κόκκινα χαλιά για να περάσεις και σου έταζαν εκατομμύρια. Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα συνεχίσει να παίρνει τα λεφτά που έπαιρνε κάποτε θα προσγειωθεί ανώμαλα».