Με το γνώριμό του ύφος και έχοντας ως επίκεντρο - τι άλλο; Την επικρατέστερη και πιο πολυσυζητημένη λέξη των τελευταίων ημερών - το «κούρεμα» ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε για μια ακόμη φορά τα τεκταινόμενα. Από το «κόσκινο» του οικοδεσπότη του Αλ Τσαντίρι δεν γλίτωσαν ούτε τώρα οι πρωινές εκπομπές, οι οποίες αναλύουν διεξοδικά όλες ανεξαιρέτως τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και οι «αγαπημένοι» του Αλέξης Κούγιας και Άντζελα Δημητρίου.

Το Αλ Τσαντίρι πρόβαλε απολαυστικό βιντεάκι με τους γνωστότερους παρουσιαστές να μιλούν για το κούρεμα του ελληνικού χρέους και έπειτα να μένουν… καραφλοί! Λίγο αργότερα και στην προσπάθειά του, όπως είπε, να ευθυμήσει η εκπομπή και να καταφέρει να κάνει τον κόσμο να ξεχαστεί από τα τεράστια προβλήματά του, ο Λάκης επανήλθε με την συνήθειά του που έχει μετατραπεί όπως είπε σε λατρεία. Τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον Λάκη. Μάλιστα και ο ίδιος ο ποινικολόγος είχε ερωτηθεί για την «αγάπη» του για τον Λαζόπουλο. Τι απάντησε ο τελευταίος;

«Έχω πει εγώ ότι ο Κούγιας είναι κοντός; Όχι βέβαια. Είναι όσο δύο φερμουάρ μεσαίου μπουφάν. Είναι δύο μπουφάν άνθρωπος! Εγώ θα φέρω και μάρτυρα στα δικαστήρια να πει για το ύψος του. Τα θέλει. Οσο καιρό δεν έπαιζα κάτι σχετικά με αυτόν, το είχε μαράζι. Ελεγε, δεν θα παίξει κάτι σχετικά με μένα; Εμείς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί με την Βατίδου… Ποιος θα πρωτοπάρει αυτό τον λεβέντη…αυτό το… τιρμπουσόν...»

Μιλώντας στη συνέχεια για τα αρνητικά σχόλια που έκανε η Αντζελα Δημητρίου για το ριάλιτι της Αννας Βίσση, ο Λάκης δεν της χαρίστηκε: «Είπε η Αντζελα: Γιατί Αννα το έκανες αυτό; Και η ίδια δεν βγήκε με την κόρη της όταν αρραβωνιάστηκε; Μάλλον ήταν άλλο πράγμα. Και η ίδια δεν βγήκε όταν η κόρη της άνοιξε κομμωτήριο; Κι αυτό ήταν άλλο πράγμα…»

 

Πηγή: star.gr