Και ενώ περιμέναμε να φάμε κουφέτα, μάθαμε πως το ταιριαστό ζευγάρι χώρισε μετά από 2 χρόνια σχέσης. Ήταν ένας πολιτισμένος χωρισμός, ενώ οι όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί θα τους συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, τον οποίο όμως έφθειρε ο χρόνος.

Η συγκατοίκηση από τις πρώτες μέρες του δεσμού τους αλλά και η κοινή θεατρική τους συνύπαρξη για ένα μεγάλο διάστημα, επιτάχυναν τον χωρισμό τους. Άλλωστε η νεαρή ηθοποιός δεν είχε ποτέ στο παρελθόν μεγάλες σχέσεις και φαίνεται πως η δέσμευση πάντα την φόβιζε.
Παρόλα αυτά, επικρατεί έντονα το σενάριο ότι ένας από τους λόγους του χωρισμού τους είναι ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μπήκε στη ζωή της ηθοποιού και έφερε την ανατροπή.

Προς το παρόν, το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι δεν θέλει να μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης τους, «φουσκώνοντας» με τον τρόπο αυτό τις φήμες που θέλουν την Κατερίνα να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του γοητευτικού Πέτρου Λαγούτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ορέστης Τζιόβας έβλεπε στα μάτια της Κατερίνας τη μελλοντική γυναίκα του, ενώ είχε πραδεχτεί ουκ ολίγες φορές στις συνεντεύξεις του ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Τελικά μάλλον θα αργήσει να ντυθεί γαμπρός...

Φ.Π.