Η Eλένη Μενεγάκη δεν ήταν καλή μαθήτρια στο σχολείο και το παραδέχτηκε η ίδια μέσα από τη σημερινή της εκπομπή. Με καλεσμένο τον Γιώργο Πυρπασόπουλο στην εκπομπή «Ελένη», η 41χρονη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν είχε και τους καλύτερους βαθμούς στον σχολικό της έλεγχο! Αφορμή στάθηκε η δήλωση του ηθοποιού για το μαξιλάρι που είχε μαζί του στο σχολείο ώστε να κοιμάται άνετα, ενώ στη συνέχεια ρώτησε την παρουσιάστρια: «Εσύ; Ήσουν καλή μαθήτρια στο σχολείο;»

«Όχι!» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη και εξήγησε: «Είχα σε κάποια μαθήματα καλούς βαθμούς, σε σχέση με τον έλεγχο μου που ήτανε.. άσ’ τα! Ήμουν μία μέτρια μαθήτρια. Αν έβλεπες μεγάλους βαθμούς θα ήταν σε κάτι που μου άρεσε. Στην ιστορία παράδειγμα, γιατί μου άρεσε η ιστορία.»

Την ίδια ώρα όμως, η 41χρονη παρουσιάστρια απευθύνθηκε στα παιδιά και τις μαμάδες που παρακολουθούσαν από το σπίτι: «Α! Δεν είμαι εγώ για μέτρο σύγκρισης! Μη με ακούτε! Παιδιά στο σπίτι.. μην ακούτε τι λέω» σχολίασε γελώντας.

Υ.Γ.: O συμμαθητής Λιάγκας τι λέει, επιβεβαιώνει την είδηση; Γιατί από τότε που έφυγε η Ελένη από απέναντί του, μέλι στάζι το στόμα του για εκείνη...