Ομιλητής σε συνέδριο με θέμα γύρω από το σεξ, αποκάλυψε πως θα γίνει σε λίγες μέρες μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας.
Η αφορμή για τη δήλωση αυτή, δόθηκε όταν μια ακροάτρια έστειλε μήνυμα στην εκπομπή και «απειλούσε» την Ελεάννα Τριφύδου πως ο σύντροφός της θα την απατήσει μαζί της όταν η γνωστή δημοσιογράφος θα απουσιάζει από το σπίτι.  

Τότε η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα άρχισε γελώντας να παίρνει τηλέφωνο τον σύντροφό της για να μάθει αν όντως την απατά και να προλάβει να μη γίνει τίποτα τώρα που λείπει για την εκπομπή:

«Ξέρεις πόσες φορές μπορεί να γίνει σεξ μέσα σε δυο ώρες;» της είπε αστειευόμενος ο 42χρονος παρουσιαστής και συνέχισε λέγοντας: «Έχω να σου πω πάντως, πως σε λίγες μέρες θα είμαι ομιλητής σε συνέδριο γύρω από το σεξ. Εγώ, ο ειδήμων σε αυτό το θέμα, θα μιλήσω!».

«Ε βέβαια, μετά από τις τόσες έρευνες που έχουμε διαβάσει σε αυτή την εκπομπή και αφορούν στο σεξ, είναι λογικό να είσαι ειδικός πια σε αυτό!» ήταν η απάντηση της Ελεάννας.


Πηγή: Yupi.gr