Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Fab 5» όπου συμμετέχει ο Hλίας Ψινάκης μίλησε στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News» για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα μας, τον έρωτα αλλά και το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα. Ο γνωστός μάνατζερ φοβάται ότι η κατάσταση που περνά η Ελλάδα θα γίνει ακόμα χειρότερη. Ο ίδιος μάλιστα ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων, έχει αναλάβει καινούρια καθήκοντα: «Εγώ μπήκα σε αυτή την περιπέτεια όχι για να γίνω πλούσιος ή διάσημος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω τη χώρα μου, έστω κι αργά, γιατί κι εγώ- μη νομίζετε- ζούσα στην κοσμάρα μου. Πρόσφατα ξύπνησα, ταξίδευα, γλένταγα και περνούσα καλά. Αλλά έχω αποφασίσει να ζω στην Ελλάδα - ενώ η οικογένειά μου ζει στο εξωτερικό- με προσωπικές θυσίες σε οικονομικό επίπεδο».Οι εμπειρίες που αποκόμισε ως δημοτικός σύμβουλος ήταν «πάρα πολύ αρνητικές. Ντρέπομαι που παρευρίσκομαι στα συμβούλια όπου, αντί να λύνονται τα προβλήματα της Αθήνας αναβάλλονται, συσσωρεύονται και μεγεθύνονται, γιατί καθένας, ζώντας στον μικρόκοσμό του και υποκινούμενος από τα μικροσυμφέροντά του, βάζει τρικλοποδιά στον άλλον».

 

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 το πολυσυζητημένο «Fab 5». Είναι μια δουλειά που την κάνει για τα χρήματα; «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα χρήματα. Εγώ ποτέ άλλωστε δεν είχα χρήματα, αλλά η οικογένειά μου. Εγώ τη δουλειά την κάνω για την πλάκα. Και ειδικά αυτό, που είναι ένα προχωρημένο κόνσετπ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, έχει όντως πολύ πλάκα». Ποιος θα είναι ο ρόλος τους στο σόου; «Ο ρόλος μου είναι να συντονίζω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι είναι κορυφαίοι στον τομέα τους». Η «κόντρα» που λέγεται ότι υπάρχει με τον Τρύφωνα Σαμαρά ισχύει ή είναι επικοινωνιακό τρικ; «Νομίζετε ότι αν είναι επικοινωνιακό τρικ, θα σας το έλεγα; Θα το αφήσω να εκκρεμεί, γιατί οι κόντρες πουλάνε. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το κόνσεπτ είναι βασισμένο σε πέντε ανθρώπους που κάνουν καλά τη δουλειά τους και καθένας έχει τον δικό του ρόλου. Όπου υπάρχει διάσταση απόψεων-που είναι και λογικό να υπάρχει- είναι λόγω της διαφοράς των επιπέδων που έχουμε μεταξύ μας» ξεκαθάρισε.

 

Όσον αφορά τον έρωτα, τόνισε πως «δεν έχει καμία θέση (στη ζωή μου). Είναι για τους νέους ανθρώπους, τον απολαμβάνω ως θεατής όταν τον βλέπω στους γύρω μου. Πάντα κορόιδευα τους ανθρώπους σαν εμένα, με το ένα πόδι στον τάφο δηλαδή, που ερωτεύονταν και έκαναν ακρότητες».Πηγή: Real Life/yupi.gr