Για τον έρωτα, το σεξ, την απιστία αλλά και την οικονομική κρίση μίλησε η Ναταλία Δραγούμη που συμμετέχει στην παράσταση «Μήλο»…

Για τον έρωτα…
«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να περνάς όσο πιο πολύ χρόνο μπορείς με τον σύντροφό σου οι δυο σας. Σε βόλτες, ταξίδια ή ακόμα και στο σπίτι. Αλλά επειδή τα ταξίδια είναι κάπως δύσκολα στις ημέρες μας, μια βόλτα αρκεί – να ξεκινήσεις για παράδειγμα από το Κολωνάκι για καφέ και να φτάσεις στο Γκάζι για ποτό ή να πας να δεις μια ταινία. Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτό, σε ανανεώνει».

Τι είναι σημαντικό σε μια σχέση...
«Πιστεύω πως σε μία σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το σεξ. Όταν υπάρχει αυτό όλα τα άλλα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Αλλά χωρίς αυτό όλα είναι δύσκολα.»
«Στο ζευγάρι πρέπει να υπάρχει ερωτισμός αλλά και θαυμασμός…. Όχι πως αν υπάρχει μόνο το σεξ μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε όλα τα άλλα προβλήματα. Δεν το λέω αυτό. Απλά αν σβήσει και η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού, τότε τα πράγματα είναι καταδικασμένα.»

Για την «εγκεφαλική» απιστία...
«Το μυαλό μας έχει δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει! Αν αρχίσουμε να λογοκρίνουμε και την σκέψη μας την πατήσαμε!»
«Αν η γυναίκα θέλει να απιστήσει είναι πολύ πιο σημαντικό από τα να θέλει ένας άντρας.»

Θα συγχωρούσε την απιστία;
«Ναι θα την συγχωρέσω, αν είναι αυτό που λέμε “έκανα μια μαλακία”… Βέβαια δεν θα είμαι και πολύ χαρούμενη. Δεν θα του πω “μπράβο αγόρι μου, να το ξανακάνεις”. Αλλά θα μετρήσω πάρα πολύ το τι έχω με αυτό τον άνθρωπο, το πόσο θέλω να χαλάσω , ό, τι έχουμε φτιάξει μαζί και να χωρίσω. Θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.»

Για την ζήλια...
«Παλιά ζήλευα πολύ. Όχι σε αυτήν την σχέση μου, σε προηγούμενη, πέρασα φάση μεγάλης ζήλιας.Πιστεύω όμως πως η ζήλια είναι σαν παιδική αρρώστια. Την  περνάς και μετά αποκτάς αντισώματα. Τώρα ευτυχώς μου έχει φύγει»!

Για την κρίση...
«Ζούσαμε μέσα στον καταναλωτισμό, θέλαμε να κερδίζουμε εύκολα χρήματα και να ξοδεύουμε πολύ. Και να που πάλι σκαλώσαμε. Πιστεύω όμως ότι όλα γίνονται σε κύκλους. Θα ξανάρθει κάποια στιγμή η ευμάρεια.»

 

Πηγή: Down Town