Μέσα στην Kate Middleton είναι ο βρετανικός Τύπος καθώς η σύζυγος του William έχει γεμίσει περιοδικά και εφημερίδες πιο πολύ και από την ημέρα του πριγκιπικού γάμου. Βλέπετε, αφενός στέφθηκε πιο καλοντυμένη και αφετέρου εμφανίστηκε με μία ουλή στο κεφάλι! Τα καλά νέα για την Kate - Catherine έρχονται από το «Harper’s Bazaar». Πιο καλοντυμένη στη Βρετανία για φέτος την ανακήρυξε το περιοδικό και η δούκισσα «έφαγε λάχανο» την υπερμοντέλα Kate Moss, την ηθοποιό Emma Watson αλλά και την σύζυγο του πρωθυπουργού, Samantha Cameron.

Κι ενώ η χαρά για την διάκριση δεν λέει να κοπάσει, έρχεται ένα βασανιστικό ερώτημα: τίνος είναι η ουλή πάνω από το αριστερό αυτί; Σοκ έπαθαν όλοι στη Γηραιά Αλβιόνα, αφού κανείς δεν είχεξαναδεί το σημάδι στο κεφάλι της δούκισσας.

Τελικά, εκπρόσωπός της έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και οι Βρετανοί αναπνέουν πια με ανακούφιση. Πρόκειται για τραύμα που προέκυψε πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν η σημερινή δούκισσα χτύπησε κάνοντας σπορ και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως «κάρφωσαν» συμμαθητές της, η Kate - Catherine χτύπησε κατά την διάρκεια αγώνα χόκεϊ με την ομάδα του σχολείου Malborough.

Είδες, όμως, άμα είναι ταιριαστό το ζευγάρι; Ο William έχει επίσης ουλή στο κεφάλι που του προέκυψε από τραυματισμό σε άθλημα. Αυτός, βέβαια, έφαγε «ανάποδη» με το μπαστούνι του γκολφ όταν ήταν 13 ετών...

Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία:

πηγή: star.gr