Ο διάσημος βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ έγινε πατέρας ενός κοριτσιού ύστερα από μια "εφήμερη σχέση", δήλωσε σήμερα ο ατζέντης του στο Λονδίνο.

Η ταυτότητα της μητέρας δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, πρόκειται για την κινέζα ηθοποιό Τινγκλάν Χονγκ, με την οποία ο Χιου Γκραντ συνήψε σχέση στις αρχές του έτους. 

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ο Γκραντ είναι πολύ και χαρούμενος και έχει καλή σχέση με τη μητέρα της μικρής.

 "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χιου Γκραντ είναι ένας ευτυχής πατέρας ενός κοριτσιού. Με τη μητέρα της μικρής είχε μια σύντομη σχέση και παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και πιο υποστηρικτικός. Με τη μητέρα του παιδιού διατηρούν φιλική σχέση", τόνισε ο ατζέντης του Χιου Γκραντ.

 Το μωρό, το όνομα του οποίου δεν είναι ακόμα γνωστό, γεννήθηκε με καισαρική, στην ιδιωτική κλινική Portland του Λονδίνου, στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ" και "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία", έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα ΜΜΕ με τις ερωτικές του σχέσεις, στις οποίες συγκαταλέγονται η 13 χρόνια σχέση του με τη βρετανίδα ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ και επίσης η σχέση του με τη Τζεμίμα Ιμράν, πρώην σύζυγο του Πακιστανού , πρώην αστέρα του κρίκετ Ιμράν Χαν, ενώ το 1995 προκάλεσε σκάνδαλο καθώς συνελήφθη στο Λος Αντζελες ενώ επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητό του.