Ένας έρωτας κεραυνοβόλος. Μια σχέση γεμάτη πάθος και ένταση. Ένας απρόσμενος χωρισμός. Έτσι ήταν η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα, που τέλειωσε χωρίς όμως να γνωστοποιηθεί ο λόγος. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ρωτήθηκε για τα σενάρια που ακούγονται για τη προσωπική της ζωή και η απάντησή της «ανάβει» φωτιές: «Όταν κάτι τελειώνει με άδοξο τρόπο, δεν αξίζει τον κόπο να μιλήσεις γι’αυτό», είπε η ίδια στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Μια δήλωση που δείχνει πόσο πληγωμένη αλλά και δυσαρεστημένη είναι με την έκβαση των πραγμάτων η Κατερίνα. Η ηθοποιός από την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη φάνηκε ότι περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορούσε να σταματήσει να συγκινείται με το παραμικρό.

Σίγουρα είναι στενοχωρημένη, και πώς να μην είναι όταν δεν είναι πια με τον άνθρωπο που μέχρι χθες δεν έφευγε από το πλευρό της και την φιλούσε παθιασμένα σε κάθε εμφάνισή τους, αδιαφορώντας για τα φλας των παπαράτσι.
Όσο για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, απάντησε με μία κλισέ ατάκα δείχνοντας ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα: «Έχω πάψει να μιλάω για τα προσωπικά μου».