Τι κι αν είναι λαϊκός τραγουδιστής και κάνει θραύση στις πίστες; Ο Πάνος Κιάμος μπορεί και χωρίς το «απόψε είσαι τα παγάκια στο ποτό μου» και δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να τραγουδήσει... Μίκη Θεοδωράκη, αρκεί το κομμάτι να τον αντιπροσώπευε! «Δεν με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός λαϊκός τραγουδιστής. Δεν είμαι άνθρωπος που στέκομαι στις ταμπέλες, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι μέσα από τις δουλειές μου να μπορώ να έχω τον κόσμο δίπλα μου», λέει ο Πάνος στο περιοδικό «People» και προσθέτει πως ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει αν ένα τραγούδι είναι εύκολο ή φτηνό.

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα συμμετείχε σε συναυλία του Θεοδωράκη, ο τραγουδιστής λέει: «από την στιγμή που θα με καλούσε ο κύριος Θεοδωράκης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έλεγα κάτι που να με αντιπροσωπεύει». Να δoύμε τον Κιάμο να λέει το «Του Μικρού Βοριά» ή το «Στο Περιγιάλι Το Κρυφό» και τι στον κόσμο...

«Πιστεύω ότι η κάθε πορεία είναι ανηφορική. Εγώ δεν είχα την τύχη να βγω από κάποιο talent show, να βρω έτοιμο ή στρωμένο τον δρόμο. Κι έτσι, κάθε σκαλοπάτι που ανέβαινα, το έκανα έπειτα από χρόνο και πολύ κόπο», συνεχίζει ο Πάνος και δεν κρύβει ότι σε μαγαζί που τραγουδούσε το 2003 εμφανιζόταν μπροστά σε 4 - 5 παρέες. «Αυτή η πίκρα με έκανε πιο δυνατό, μου βγήκε στην ερμηνεία, σε σκληρή δουλειά, με βοήθησε. Κι έτσι πείσμωσα περισσότερο», προσθέτει.

Μιλώντας για το πώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη νυχτερινή διασκέδαση, ο τραγουδιστής λέει η κατανάλωση έχει μειωθεί και πολλοί περνούν ολόκληρη την νύχτα με... το αναψυκτικό, ενώ τα έσοδα από τα λουλούδια έχουν μειωθεί στο μισό.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Πάνος δεν κρύβει τα τρία του παιδιά του δίνουν μεγάλες χαρές, ενώ ο ίδιος έχει ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα του 40 ημερών γιου του, αλλάζοντας ακόμα και πάνες!πηγή: star.gr