Σοκ στο χώρο της show biz προκάλεσε η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Αγλούπας πυροβόλησε και τραυμάτισε την αδερφή της πρώην συντρόφου του, Όλγας Φαρμάκη.  

Η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ με τραύμα στο πόδι και η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη. 

«Τρέμω για τη ζωή της αδερφής μου» δηλώνει η Όλγα Φαρμάκη στο protothema.gr, δηλώνοντας την ίδια ώρα ότι πρόκειται για ατύχημα. 

Η Γωγώ Φαρμάκη  μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον  32χρονο στο νοσοκομείο, εκεί από όπου και νοσηλεύεται, ενώ στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας πήγε στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου, όπου και παραδόθηκε. 

Όλα ξεκίνησαν στις 06:20 τα ξημερώματα. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας βρισκόταν στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου διαμένει η Όλγα Φαρμάκη με την αδερφή της Γωγώ. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην Αστυνομία ο δράστης, όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, όταν, την ώρα που κάθονταν στο σπίτι, έβγαλε το όπλο που κατείχε νόμιμα και αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη νεαρή κοπέλα στο πόδι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά από δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοχρησία. 

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.