Η Jennifer Lopez σε συνέντευξή της, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει απολύσει τον μάνατζέρ της, επειδή τη συμβούλεψε να αδυνατίσει.

Η 42χρονη τραγουδίστρια και κριτής του American Idol συζητώντας με την Τζέιν Φόντα -με την οποία έχουν παίξει μαζί και στον κινηματογράφο, στην ταινία «Κακιά πεθερά»- δήλωσε: «Ήταν τόσο εξοργιστικό να σου λέει κάποιος ότι δεν μπορεί να έχεις λίγο παραπάνω βάρος, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήμουν χοντρή. Ήταν τόσο κακεντρεχές και στενοκέφαλο όλο αυτό».

Η ίδια, στη συνέχεια, αποκάλυψε και την απάντηση που έδωσε στον μάνατζέρ της, μετά από την όλη διένεξη: «Του απάντησα: “Όχι, αυτό είναι αυτό που είμαι. Αυτός είναι ο τύπος γυναίκας που είμαι και είναι πολύ όμορφος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαι κάποιος άλλος, παρά μόνο ο εαυτός μου”».

Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών, είπε πως δεν πιέζει τον εαυτό της με εξαντλητικές δίαιτες: «Δεν το κάνω και νομίζω πως ο κόσμος το ξέρει καλύτερα από μένα». Επίσης, σε ερώτηση της 73χρονης ηθοποιού για το αν σκέφτεται στο μέλλον να κάνει κάποια χειρουργική αισθητική επέμβαση, η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε: «Ειλικρινά, δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη για αυτό, επειδή δεν το χρειάζομαι ακόμη. Θα ήθελα να νιώθω υπέροχα με αυτό που είμαι σε σχέση με την ηλικία μου αλλά μετά σκέφτομαι: “Και τι θα πείραζε αν έκανα κάτι λίγο;”. Θα μπορούσα να το σκεφτώ στο μέλλον».
πηγή: yupi.gr