«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα William και την αγαπημένη του Catherine να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», αναφέρεται ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος.  Το πριγκιπικό ζεύγος ήταν καλεσμένο του Πρίγκιπα Φρέντερικ της Δανίας και της Πριγκίπισσας Μέρι και το περιστατικό που αναφέρεται στην εφημερίδα «Sun» φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν την Kate σε κατάσταση ενδιαφέρουσας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, η Kate αρνήθηκε να φάει φυστικοβούτηρο, προτρέποντας τον καλό της να το φάει αντί για εκείνη. Αυτό το γεγονός ήταν που έκανε τις φήμες να οργιάσουν περί εγκυμοσύνης της Kate, αφού οι ειδικοί προτρέπουν τις μέλλουσες μητέρες να αποφεύγουν οποιοδήποτε τρόφιμο περιέχει φυστίκια, καθώς είναι ένας ξηρός καρπός που συνδέεται με αλλεργίες ή άλλα προβλήματα στην εγκυμοσύνη.

«Η Δούκισσα δεν έχει αλλεργία στα φυστίκια, ούτε ήθελε να φανεί αγενής. Η μόνη εξήγηση είναι πως είναι έγκυος και της έχουν ζητήσει να αποφεύγει τα φυστίκια», αναφέρει πηγή της εφημερίδας.πηγή: protothema.gr