«Όσο μου δίνει ο Θεός τη δουλειά μου, δεν αγχώνομαι για την επιβίωση» εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Γιώργος Καραμίχος. «Τα χέρια μου να είναι καλά, και μπορώ να δουλέψω, να κάνω όποια δουλειά θέλω. Και το ότι δεν υπάρχουν δουλειές, είναι σχήμα λόγου. Υπάρχουν δουλειές, απλά μερικές θεωρούνται πιο “παρακατιανές”. Εγώ ποτέ δεν θεώρησα καμιά δουλειά παρακατιανή. Έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου και δεν φοβάμαι το κομμάτι της επιβίωσης» συνέχισε.  
Όσο για την απουσία του από τις τηλεοπτικές παραγωγές της φετινής σεζόν, ο 37χρονος ηθοποιός αστειεύτηκε λέγοντας ότι τα κανάλια προβάλουν τόσες επαναλήψεις, που δεν υπάρχει χώρος για καινούρια projects, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος δεν παρακολουθεί καθόλου τηλεόραση: «Δεν έχω ούτε κεραία! Ποτέ δεν έβλεπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.  


Τέλος, μπορεί να μην τον φοβίζει η κρίση στον χώρο της τηλεόρασης, όμως υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί πολύ: «Με θυμώνει όταν για δουλειές που έχω κάνει, δεν μου δίνουν τα χρήματα. Με θυμώνει κάθε φορά που πάω με μια ακάλυπτη επιταγή στην τράπεζα» εξήγησε.  


Πηγή: yupi.gr