Ένταση προκλήθηκε μετά από κάποια μηνύματα της Έλλης Κοκκίνου, που σχολίαζε τις πολιτικές εξελίξεις το βράδυ της Παρασκευής στο twitter.  

Η 42χρονη τραγουδίστρια παρακολουθώντας την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από την ζωντανή διακαναλική τηλεοπτική μετάδοση έκανε τα σχόλια της, όπως δεκάδες χρήστες του twitter.  

Τα μηνύματα της Έλλης Κοκκίνου ανέφεραν: «Ωχού! Μας ζαλίσατε (μην πω τίποτε πιο χοντρό) τον εγκέφαλο!! Ζούμε ιστορικές στιγμές, είπε ο Βενιζελος. Σώωωπα! Ζούμε άθλιες στιγμές!! Καληνύχτα και μπράβο σε όσους αντέξαμε την παράσταση του ΓΑΠ. Καλά κουράγια τώρα... Θα μας αΓΑΠήσει κι άλλο...».  

Μετά από κάποια επικριτικά μηνύματα από κάποιον follower σχετικά με την οικονομική επιφάνεια της διάσημης τραγουδίστριας, εννοοώντας πως δεν έχει λόγο να κάνει παράπονα, η Έλλη Κοκκίνου το πρωί του Σαββάτου απάντησε με ακόμα 2 νέες αναρτήσεις, λέγοντας: «Και βέβαια είμαι σε καλύτερη κατάσταση από άλλους, όπως και άλλοι σε καλύτερη από εμένα. Δεν κοιτάζω όμως μόνο τον εαυτό μου. Επίσης, δεν είμαι εκατομμυριούχος».

 Πηγή: Yupi.gr