Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Dancing On Ice», η παρουσιάστρια του σόου Τζένη Μπαλατσινού, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» για τον νέο της ρόλο, τη συνύπαρξή της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, αλλά και τη καινούρια τηλεοπτική πραγματικότητα.  
Η ίδια υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο σόου χορού στον πάγο.

Πώς νιώθει όμως που ο σύζυγός της, Πέτρος Κωστόπουλος, θα είναι  κριτής στην ίδια εκπομπή;

«Είμαστε όλοι μια ομάδα με σκοπό να προσφέρουμε ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και για εμάς ως ζευγάρι, αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη και θα τη διασκεδάσουμε στο μέγιστο» ξεκαθάρισε. Ως άνθρωποι είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά «στον πυρήνα μας μοιάζουμε αρκετά. Είμαστε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να "δουλεύει" τη σχέση του και να λύνει τις διαφορές, αν και οι διαφορές μας τελικά είναι το βασικό θέμα επικοινωνίας μας» υποστήριξε. Η εικόνα ενός τηλεοπτικού ανδρόγυνου είναι της μόδας που όμως θα περάσει γιατί «ο κόσμος θα κουραστεί. Το “Dancing” δεν είναι κλειδαρότρυπα στο σπίτι μας, δεν εστιάζει στο γεγονός ότι είμαστε ζευγάρι. Το επίκεντρο είναι οι παίκτες, όχι εμείς!» είπε.
 
Η ίδια στη μέχρι τώρα πορεία της συνεχίζει να είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό: «Εύχομαι και μετά το τέλος του σόου να συνεχίσω να είμαι “τουρίστρια” στον χώρο. Χαίρομαι αν είμαι συμπαθής. Για μένα η τηλεόραση είναι μια δουλειά που θα την κάνω όσο με κάνει να περνάω καλά και όσο της ταιριάζω» δήλωσε. Τι πρέπει να έχει κάποιος για να παραμείνει σε αυτή; «Η τηλεόραση θέλει μόνο αληθινούς χαρακτήρες και τίποτα άλλο. Ακόμα και αν δεν είσαι “συμπαθής”, αν είσαι συνεπής και με την “αντιπάθειά” σου πάλι κερδίζεις!» είπε.  

Άραγε την απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης; «Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν με ενδιαφέρει να πάει καλά κάτι που κάνω. Θα ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό να αδιαφορώ για την όλη πορεία. Ίσως είναι και το μοναδικό επάγγελμα όπου ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου χωρίς λόγο. Απλά όλο το σύστημα βασίζεται σε αυτή την ανελέητη αξιολόγηση που μπερδεύει την ποιότητα με την ποσότητα».


Πηγή: yupi.gr