Όπως σας είπαμε πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της αρχικά στο σπίτι με τα παιδιά της. Κατόπιν επισκέφτηκε κέντρο περιποίησης νυχιών στην Νέα Ερυθραία και αργότερα πήγε με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο στο σούπερ μάρκετ για ψώνια, ενώ η ημέρα τελείωσε με ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Nobu της Βουλιαγμένης.   Σήμερα, η εφημερίδα Real δημοσιεύει φωτογραφίες από την εμφάνιση Ελένης – Ματέο, οι οποίοι μπορεί στην Ανδρο να κάνουν πολλές και συχνές κοινές εμφανίσεις, όμως στην Αθήνα σίγουρα οι κινήσεις τους είναι λιγότερες και πολύ πιο μετρημένες και προσεκτικά επιλεγμένες.

«Οι δυο τους πέρασαν πολλή ώρα στα ράφια με τα βιολογικά προϊόντα, ενώ αγόρασαν και προϊόντα με χαμηλά λιπαρά και πρωτεϊνες. Η παρουσία της Ελένης δεν άφησε τον απλό κόσμο αδιάφορο, καθώς πολλές ήταν οι κυρίες που έσπευσαν κοντά της για να την χαιρετήσουν. Όταν ολοκλήρωσαν τις αγορές, φόρτωσαν στο αυτοκίνητο τα ψώνια και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της παρουσιάστριας»,αναφέρει η εφημερίδα.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, την επομένη των γενεθλίων της μαγείρεψε στον αγαπημένο της Μάκη τις αγαπημένες του λιχουδιές, μιας και ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος – με τον οποίο διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις – είχε πάρει τα τρία τους παιδιά για μια μικρή εκδρομή κι έτσι η ίδια αποφάσισε να κάνει αυτή τη μικρή έκπληξη στον αγαπημένο της με τον οποίο πέρασε όλη την Κυριακή στο σπίτι της.    


Πηγή: Real/Star